
Beşiktaş’ta bu sezon attığı 12 golle takımın en skorer oyuncusu konumunda bulunan Hugo Almeida, bugünkü derbide son 7 haftadaki gol orucunu bozacağını açıkladı.
Hafta boyunca yapılan antrenmanlarda çalışkanlığı ve istekli futboluyla dikkatleri çeken Portekizli yıldız, Fenerbahçe maçında galip gelecek tarafın kendileri olacağını söyledi. 29 yaşındaki futbolcu, “Sezonun en önemli maçına çıkacağız. Sahadan galibiyetle ayrılmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Ligdeki kalan periyottaki kalan tamkarşılaşmaları kazanmak bizim için çok önemli” mesajlarını verdi.
Fenerbahçe’nin şampiyonluk ihtimali hakkında da konuşan Almeida, “Rakibimizin durumu bizi hiç ilgilendirmiyor. Kazanan taraf biz olacağız. O nedenle bu olasılığı düşünmüyoruz” ifadelerini kullandı.
İlk maçta 2 gol attı
Ligde ilk yarıda Şükrü Saracoğlu’nda
oynanan ve 3-3 sona eren mücadelede müthiş bir performans ortaya koyan Hugo Almeida, attığı 2 golle takımına beraberliği getiren isimlerin başında yer
almıştı.

Arsenal'de Odegaard şoku!

Di Natale'den flaş Zaniolo açıklaması!

Benjamin Sesko, en kötü transfer seçildi!

Yamal için 400 milyon euro doğru değil!

Franco Mastantuono'dan Yamal yanıtı

Mike Maignan'dan UEFA kararına tepki

Javier Tebas: "Florentino Perez bizi sevmiyor!"

Boateng, staj için Bayern Münih'e dönüyor!

Juventus'tan Kenan için 6 milyon euro'ya "Evet"

Yves Bissouma, 6 dakikada sakatlandı!
