
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş, derbinin hazırlıklarını akşam yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.
Tedavisi devam eden Almeida maç kadrosuna dahil edilmedi. Ayrıca sakatlıkları bulunan Batuhan, İsmail, Uğur ve Mustafa'da mücadelede görev yapamayacaklar.
Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde Nevzat Demir Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü.
Kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştiren Siyah-Beyazlı takım antrenmana ısınma koşularıyla başladı. 5'e 2 çalışmasının ardından kanat, orta ve şut çalışması yapan futbolcular, taktik çalışması ardından Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamladı.
SON DÖNEMDE YAŞANAN TALİHSİZ SAKATLIKLARIN BİR DAHA YAŞANMAMASI İÇİN TESİSLERDE KURBAN KESİLDİ
Öte yandan Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, antrenmanı takip etti ve çalışmanın ardından takımla ile birlikte akşam yemeği yedi.
Ayrıca, antrenman öncesinde takımda üst üste yaşanan talihsiz sakatlıkların bir daha yaşanmaması için kurban kesildi. Futbol Komitesi Üyesi Ahmet Kavalcı, teknik direktör Samet Aybaba ve takım kaptanı İbrahim Toraman, kurban kesiminde yer aldı.
FERNANDES DERBİYE İLK 11'DE BAŞLAYACAK
Sakatlığı sonrası hazır duruma gelmeye çalışan Fernandes'in
yarın mücadeleye ilk 11'de başlayacağı öğrenilirken, yeni transfer Dentinho maç kadrosunda yer alacak.

Bayern Münih, Dortmund'u iki golle geçti!

Barcelona, El Clasico öncesi moral buldu

Sunderland, Vitor Pereira'nın galibiyet hasretini sürdürdü!

Erling Haaland futbolu kırdı!

Bayer Leverkusen seriye ara vermedi

Stuttgart, aradan galibiyetle döndü

Vedat Muriqi attı, Sevilla yıkıldı!

Nottingham Forest'ta Ange Postecoglou ile yollar ayrıldı

Chelsea, üç puanı üç golle aldı!

Fatih Terim'den Kenan Yıldız'a büyük övgü: "Daha yeteneklisi yok!"
