Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Radyospor'a yaptığı açıklamada Beşiktaş'ın Nazım Sangare için yaptığı teklifi kabul ettiklerini ancak siyah-beyazlı kulübün teklifi daha sonra düşürdüğünü ifade etti.
Nazım Sangare transferi için Beşiktaş ile görüştüklerini doğrulayan Öztürk, "Beşiktaş bize ilk defa 2-3 hafta önce kontak kurdu ve ilgilendiğini söyledi oyuncuyla. Görüşmeler yaptık. Oyuncu takası istediler. Biz sadece oyuncu takası değil, para da isteyeceğimizi söyledik. Tyler Boyd ismi geçmişti takasta. Biz o bölgeyi doldurduğumuz ve oyuncunun maaş yükünün çok olmasıyla sadece bonservisle yapılacak bir ilişkinin doğru olacağına karar verdik. Beşiktaş; 500 bin Euro kiralama bedeli, 1,5 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ve %15 sonraki satıştan pay teklif etti ve biz kabul ettik" dedi.
Beşiktaş ile anlaştıklarını ancak siyah-beyazlı kulübün daha sonra anlaşmayı bozduğunu ifade eden Öztürk, "Daha sonra gün geçtikçe toplamda verecekleri 2 milyon Euro'yu düşürerek 1 milyon Euro'ya kadar teklifi aşağı çektiler fakat böyle olunca biz aşağı çekilen rakamı kabul etmedik" şeklinde konuştu.
TIKLA TRANSFERİNİ YAP,
KADRONU KUR!

El Clasico'nun Türk yıldızları!

Real Madrid'in El Clasico'da kader adamı: Arda Güler

Real Madrid, El Clasico'yu nasıl kazanır?

Barcelona, El Clasico'yu nasıl kazanır?

Liverpool'a bir darbe daha: Brentford

Monaco, evinde tek golle kazandı!

Manchester United'tan gol şov!

Napoli, Inter'i 3-1 yenerek Serie A'da liderliğe yükseldi

PSG'den Brest deplasmanında net galibiyet

Kevin De Bruyne, penaltı golü sonrası sakatlandı!



















