Akşam spor yazarı Alen Markaryan, Süper Lig'de oynanan Beşiktaş - Trabzonspor karşılaşmasını köşesinde yorumladı.
İşte Alen Markaryan'ın o yazısı;
"BÜYÜ MÜ YAPIYORLAR NE?"
"Yine bir Trabzon maçında iki sene evvel Masuaku da hatalı pastan gol yememize sebep olmuştu... Büyü mü yapıyorlar ne? Golün etkisini 10 dakikada ancak atlattık. Bu andan itibaren gol öncesi düzeni aldık ama istediğimiz ölçüye henüz ulaşamadık... Maçın içinde öyle gelgitler oldu ki bazen sanki birinin elinde düğme var da kimseye çaktırmadan maçı uyku moduna alıyor gibiydi! Bir baktık 40 olmuş dakika."
"MAÇ YENİDEN BAŞLADI"
"Maç yeniden başlıyordu... Yükselen moral ve kalabalığın heyecanı bizdeydi... Hocanın hemen Chamberlain'i alıp Amir'i oyuna alması yerindeydi... Geliyorduk yine ama öyle akın akın değil... Coşkuyu yakalamıştık o kadar."
"İstedin mi şans da seninledir... Orta sahada kaptığımız bir top üçlü pas organizasyonunda Rashica'nın önüne düştü... Onun ortaya çıkardığı top rakibe çarpıp ikinci Beşiktaş golü olarak kayıtlara geçti."
"SERİYE BAĞLADIN MI ALIŞKANLIK YAPAR"
Muçi-Semih ikilisininde oyuna girmesiyle yaş ortalamamız baya düştü ve son 10 dakikaya girdik... Haliyle telaş ve kazanma hevesinin yarattığı bir an evvel bitsin sabırsızlığı başladı... Bu maçı kazanmak hem yukarıya gözdağı verir hem takıma alışkanlık kazandırır.
"Önemlidir... Seriye bağladın mı işler değişir. Söyleyeyim de... Benden söylemesi..."

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!

Hull City, sportif direktörlüğe Okan Özkan'ı getirdi

Başar Önal, Lille yolunda!

Ruben Amorim'den Milan için ilk açıklama

Marc Casado'dan transfer iddialarına net yanıt!















