Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, siyah-beyazlı takımın Balıkesirspor karşısında aldığı 2-2'lik beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.
Balıkesir karşısında kaybettikleri puanın telafisinin olacağını ifade eden Albayrak, "Liverpool maçının güzel galibiyetinden sonra bugünkü performansımız hayal kırıklığı yarattı. Taraftarlardan özür diliyoruz. Uzun bir maraton. Puan kaybettik, üzgünüz. Ümidimiz kırılmamış durumda. Daha çok maç var. Telafisi olacak maçlar. Arkadaşlarımızın toparlanacağını düşünüyorum. İstanbul'a üzgün gidiyoruz. " dedi.
Her rakibe saygı duymak zorunda olduklarını belirten Albayrak, "Öncelikle kendimize bakacağız. Ev ödevimizi iyi yapıp öyle çıkacağız. Rakiplerimizin biribirleriyle oyaması bize avantaj sağlayabilirdi ama belki de yine sağlar. Her maçımız, maç maç düşünüp, karşıdaki rakibe saygı duymalıyız." şeklinde konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'e şok: Vinicius'a ağır ceza!

Real Madrid'den Erling Haaland planı

Pedro Porro, Tottenham'dan ayrılabilir; Barcelona takipte

Manchester City davasında karar ocak ayında

Milan, Pavlovic'in sözleşmesini uzattı

Manchester United karıştı: Ceza kapıda!

Hoffenheim'dan Beşiktaş ve Vlahovic açıklaması

Hoffenheim, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı!

Jose Mourinho'dan Endrick için açıklama

Lamine Yamal'dan Lemina'nın sözleri için flaş paylaşım!















