Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, şampiyonluğun ardından Galatasaray derbisinden önce söylediği "Şampiyon olursak, Fatih Terim de Galatasaray da alkışlayacaktır" sözleri hakkında konuştu.
Oldukça zor bir şampiyonluk yaşadıklarını belirten Ahmet Nur Çebi "Bundan sonra Türkiye Liglerinde çok tatlı rekabetler olacak, herkes bunu bilmeli. Öyle tepedekiler uçup gidiyordu, o bitti. Şampiyonluk kutlamalarına çok erken başladık aslında, rakipler kızacak ama ben inanıyordum. Motorları maviliklere süreceğiz." dedi.
Galatasaray'la ilgili sözleri hakkında da konuşan Ahmet Nur Çebi "Tabii ki lafı birilerini rahatsız etmiş, alkış konusu. Tabii ki alkışlayacaklar, başka ne yapacaklar dedim, bir camiayı incitmek istemedim, Galatasaray'ın nasıl bir camia olduğunu ve henüz şampiyon olmadığımızı söyledim, kullanmak isteyenler farklı kullandı, yanlış bir yere gitti. Burası bir spor kulübü ve futbol önemli. Bir şekilde şampiyon olmayacağınızı düşünerek burada olamazsınız." dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City kokuyu aldı, Arsenal'e nefesini hissettirdi!

Tottenham'dan evinde rahat galibiyet!

Villarreal zirve yarışını sürdürdü! 6'da 6

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e övgü

Monaco, deplasmanda mağlup oldu!

Nottingham Forest, stadyumunu genişletme planlarını tanıtıyor

Ola Aina: "Kimsenin sevgilisi ile konuşmuyorum"

Yaya Toure'dan Guardiola'ya ağır sözler: "Yılan!"

Bayern Münih'ten Goretzka açıklaması!

Sofyan Amrabat, Barcelona maçında yok!

















