Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Icrypex'in Akatlar'da Galatasaray'ı mağlup ettiği maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.
Çebi'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:
"Futbolda olduğu gibi basketbolda da rekabet bizim için çok önemli. Takımlar bütçelerine göre hareket etmekte zorlanıyor. Bu sporlar yapılmalı ama yüksek rakamlar olmamalı. Devlet kurumlarının amatör branşlara yüksek kaynak ayırarak yarışmacı takımlar ortaya çıkarması bizi zorluyor. Bu kaynakların ortak bir şekilde harcanması gerekiyor. Kaynaklarımızı iyi kullanmalıyız. Arkadaşlarımızla bir proje ortaya koyduk. Umut Şenol'a teşekkür ediyoruz. Ahmet Kandemir hocamızın bize verdiği cesaret çok önemliydi. Hocamız altyapımızın başına gelmişti ama sonrasında gelişen olaylar neticesinde takımın başına geçti. Bizi kırmadığı için kendisine teşekkür ediyoruz. Hayata geçirdiğimiz projenin Fenerbahçe'ye, Galatasaray'a ve diğer takımlara örnek olmasını diliyorum. Gençlerimizin bu işin üstesinden gelebileceğini burada ispat ettik."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınAhmet Nur Çebi: "Ahmet Kandemir hocamızın bize verdiği cesaret çok önemliydi. Hocamız altyapının başına gelmişti ama sonrasında gelişen olaylar neticesinde takımın başına geçti. Gençlerimizin bu işin üstesinden gelebileceğini burada ispat ettik." https://t.co/rpOsI8Uocc
— karakartal.com (@_karakartal) January 23, 2021

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!















