Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun, katıldığı programda siyah-beyazlıların son durumunu Ekol Sports ekranlarına değerlendirdi. Dursun, yönetime ve teknik heyete sert eleştirilerde bulunarak camiayı uyardı.
BU İŞİ BECEREMEDİK DEYİP BIRAKIRIM"
Ahmet Dursun, mevcut yönetimin başarısız olduğunu savunarak çarpıcı ifadeler kullandı:
"Ben olsam ne söylerdim biliyor musun? Yemin ediyorum, eğer bir yönetici veya başkan olsaydım 'Biz bu işi beceremedik, bırakıyoruz. Kim bu takımı hak ettiği yere getirecekse, buyursun gelsin.' derdim. Bu saatten sonra Beşiktaş'ın gidişatı daha kötü olacak."
"BEŞİKTAŞ STANDART BİR TAKIM HALİNE GELDİ"
Siyah-beyazlıların son yıllarda istikrarsız bir görüntü sergilediğini belirten Dursun, "Beşiktaş'ta hiçbir şey değişmiyor. Bir maç kazanıyor, iki maç kötü gidiyor. Artık taraftarı kandıramazsın. Derbilerle, kupalarla taraftarı oyalama dönemi bitti." ifadelerini kullandı.
"BU GİDİŞAT TARAFTARI ÇILDIRTIR"
Beşiktaş taraftarının sabrının kalmadığını vurgulayan Dursun, "Bir beraberlik, bir mağlubiyet daha olursa artık tesisleri basarlar. Eskiden bu tür tepkiler çok olurdu, şimdi sadece zaman meselesi." dedi.
"MERT'İ DEĞİL, YÖNETİMİ ISLIKLAMAK LAZIM"
Ahmet Dursun, kaleci Mert Günok'a yapılan tepkilere de sert çıktı:
"Mert'i ıslıklamak en son yapılacak şey. Bu zamana kadar sana kaç maç kazandırdı? Takımın kaptanıydı.Taraftar ıslıklayacaksa yönetimi, hocayı ıslıklasın. Cengizi neden oyundan alıyorsun diye hocayı sorgula. Şu anda takımda gol bulabilecek oyuncular Cengiz ve Rafa. Birlikte uyumları mükemmel. Cengiz'i neden çıkarırsın abi?"
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diego Simeone, 15 yılın ardından Atletico Madrid'e veda ediyor!

Zeki Çelik'e Juventus'tan sonra 3 talip daha

Wolfsburg'ta ilk aday Thomas Reis

Ozan Kabak'tan sürpriz hamle! Başvuru yaptı

Strasbourg, Lyon'un tarihi serisini bitirdi!

Villarreal, Valencia'yı geriden gelip yıktı

Roma ikinci yarıda attığı gollerle güldü

Celta 3 puana son nefeste uzandı

Arsenal, Tottenham derbisiyle kendine geldi!

Barcelona, yeniden lider!



















