88 yaşında vefat eden Süleyman Seba’nın Vodafone Arena’daki töreninde taraftar, efsane başkanlarını son kez kucakladı.
Buradaki taraftarlar Seba’nın naaşını “Süleyman Seba’nın evlatlarıyız” ve “Süleyman Seba ölmedi, kalbimizde yaşıyor” tezahüratlarıyla karşıladı.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yönetim kurulu üyeleri, siyah-beyazlı kulübün eski başkan ve yöneticileri, Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyetin yanı sıra, basketbol, voleybol, hentbol başta olmak üzere tüm amatör branştaki sporcular törende hazır bulundu.
Stada, Süleyman Seba’nın “İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz” sözü ve “Sana söz büyük başkan, şampiyon olmasak da hep şerefli kalacağız” yazısının yer aldığı pankartlar asıldı.
Aile adına Prof. Dr. Ayhan Kızıl’ın yaptığı konuşmanın ardından söz alan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlıların çok önemli bir çınarını kaybettiğini dile getirerek şöyle konuştu:
“Çok önemli bir barış insanını kaybettik. Büyük felaketlerden sonra, bütün toplumun birbiriyle kavga ettiği bir ortamda bile, bütün siyaset insanlarını bir araya getirebilecek çok önemli bir insanı kaybettik. Beşiktaşlılık duruşunun simgesiydi. Zarafet, centilmenlik ve rakiplerine saygı duymak, hak yememek, hakkını yedirmemek neydi, Süleyman ağabeyden öğrendik. Şeref’iyle oynamayı, Hakkı’yla kazanmayı bize o öğretti. Allah rahmet eylesin, Allah bizlere ona layık olmayı nasip etsin. Bu stadı bitirerek ona layık olmaya çalışacağız. Süleyman ağabey, ‘Bazılarını bir zaman aldatabilirsiniz, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz ama herkesi her zaman aldatamazsınız’ sözünü çok severdi. Süleyman ağabey bizi hiç aldatmadı.”
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Inter, Norveç deplasmanında dondu!

6 gollü nefes kesen maç: Club Brugge-Atletico Madrid

Galatasaray maçı sonrası Lloyd Kelly'e ırkçı saldırı

Manuel Locatelli: "Geri dönüşe ne kadar inanabiliriz?"

Şampiyonlar Ligi'nde olay: Vinicius Junior!

Juventus'ta Juan Cabal da Galatasaray maçında yok!

Andrea Cambiaso, Galatasaray rövanşında yok!

Kenan Yıldız: "Harika oynamamız gerekiyor"

Xabi Alonso'dan Marsilya'ya ret!

Bukayo Saka'dan rekor sözleşme!



















