
Gareth Bale'i transfer ederek sezonun en flaş transfer hamlesine imza atmak için çabalayan Real Madrid'e Tottenham'dan sürpriz bir teklif geldi. Daily Mail'in haberine göre Londra temsilcisinin başkanı Daniel Levy, Real Madrid'in patronu Florentino Perez'e, "Adebayor'u da verelim" dedi. İspanyol başkanın cevabı ise 'hayır' oldu.
Roberto Soldado'nun transfer edilmesiyle takımından bir santrforu elden çıkarmak isteyen İngiliz kulübü, geçtiğimiz sezon bekleneni veremeyen Togolu golcüyü Real Madrid'e önerdi.
Ağabeyinin cenazesi için Fransa'da bulunan ve ne zaman döneceği konusunda bir bilgi olmayan Adebayor'un teknik direktör Andre Villas Boas ile kötüye giden ilişkisinin, Tottenham'ın oyuncuyu elden çıkarmaya zorladığı aktarıldı.
Kulüpten gönderilmek için uğraşılan Adebayor ile Beşiktaş'ın ilgilenmesine karşılık bu görüşmelerden bir sonuç çıkmadı. Öte yandan Londra kulübünün başkanı Daniel Levy'nin önümüzdeki hafta başlayacak olan İngiltere Premier Ligi ilk maçlarından önce oyuncuyu elden çıkartmak için çaba göstereceği ifade edildi.
Sezon öncesi hazırlıklarında Tottenham'ın Colchester City ile oynadığı 0-0'lık mücadelede 45 dakika forma giyen Adebayor, ağabeyinin ölümü sebebiyle Monaco'ya 5-2 kaybedilen maçta forma giymedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Douglas Luiz, Nottingham Forest'ta

Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino
