Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in önceki gün "Kendisine ulaşamıyoruz" dediği Dele Alli, İngiliz basınında da gündem olmuştu.
Güneş'in açıklamaları sonrası Alli'nin büyük şaşkınlık yaşadığı aktarılırken, antrenmana geç kaldığı için ceza alması da haberleştirildi.
Bu arada Everton'da menajerlik görevine getirilen Sean Dyche geçtiğimiz günlerde Goodison Park'ta dizginleri eline aldı ve Dele'in durumu hakkında yorum yaptı, hatta Everton'ın orta saha oyuncusunu beklenenden daha önce Merseyside'a geri getirebileceğini kabul etti.
Dyche, "Uluslararası tatile kadar bekleyeceğim, çünkü haberler onun Beşiktaş'ta yer almayacağını gösteriyor.
Artık yaz aylarında, hepimiz tekrar bir araya geldiğimizde, bekleyip görmemiz ve bir şeyler değerlendirmemiz gerekecek. Çünkü Beşiktaş'ta sezon sonuna kadar sözleşmesi olduğundan oldukça eminim, bu yüzden o tercihi seçeceğiz" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!















