Transfer piyasasında Wilfred Ndidi hareketliliği yaşanıyor. Orta saha rotasyonunu güçlendirmek isteyen Hull City’nin, Beşiktaş'tan Nijeryalı futbolcuyu gündemine aldığı iddia edildi.
İngiliz basınında yer alan habere göre, Hull City’nin yanı sıra Suudi Arabistan ekipleri de tecrübeli oyuncunun durumunu yakından takip ediyor. Fizik gücü, savunma katkısı ve orta sahadaki mücadeleci yapısıyla dikkat çeken Ndidi için kulübünün beklentisi ise netleşmiş durumda.
Haberde, oyuncunun bonservisi için Beşiktaş'ın minimum 8 milyon Euro talep edildiği belirtildi. Bu rakamın altındaki tekliflerin değerlendirmeye alınmasının beklenmediği ifade edildi.
Hull City’nin transferde ne kadar ısrarcı olacağı merak edilirken, Suudi Arabistan’dan gelebilecek yüksek maaşlı teklifler de yarışın seyrini değiştirebilir. Ndidi’nin geleceğiyle ilgili kararın önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bundesliga'da kural değişikliği!

Bayern Münih, Nathaniel Brown'u açıkladı

Milan'da Rafael Leao için bonservis kararı

Napoli'de Allegri dönemi

Real Madrid'den Enzo Fernandez yalanlaması

Nottingham Forest'ta Vitor Pereira dönemi sona erdi

Santi Cazorla, 41 yaşında futbolu bıraktı

Vitor Pereira, 2 dakika kala gönderildi

Chelsea, Marco Palestra'yı açıkladı

Atletico Madrid'de Koke ile devam



















