Aboubakar'ın patlama maçı
Ligin ikinci yarısına beklendiği gibi bir başlangıç yapamayan Aboubakar, Antalya maçını sessiz geçirmesinin ardından Konya mücadelesine özel olarak hazırlandı. 28 yaşındaki futbolcu, şovuna kaldığı yerden devam edip bugün takımına 3 puanı getirmek istiyor.
Fotoğraf : AA
Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar, bu sezon ligde 18 maçta attığı 12 golle takımının en skorer isimleri arasında yer alıyor.
Antalyaspor'la hafta içinde oynanan karşılaşmayı suskun geçiren tecrübeli futbolcu, şovuna kaldığı yerden devam etmek için bugünü özel olarak bekledi.
Yapılan takım çalışmalarında sergilediği etkili görüntüyle dikkat çeken Aboubakar, Vodafone Park'ta atacağı gol ve gollerle takımına 3 puanı getirip yeni bir çıkış başlatmayı hedefliyor.
Kara Kartal'daki ilk sezonunda 27 maçta 12 gol atarak elde edilen lig şampiyonluğuna önemli
bir katkı sağlayan Aboubakar, bugün Konyaspor filelerini havalandırırsa Beşiktaş kariyerindeki ikinci sezonunda en skorer dönemine ulaşacak.
TIKLA TRANSFERİNİ YAP, KADRONU KUR!
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"

Fran Garcia, Real Betis'e gidiyor

Crystal Palace'ta Kamada'nın sözleşmesi uzatıldı

Fulham, Alvaro Arbeloa'yı açıkladı!
En çok yorumlanan haberler














