Aboubakar: "Her maç en az 2 golüm var"
2022 Dünya Kupası G Grubu'nda Brezilya, Sırbistan ve İsviçre ile aynı grupta bulunan Kamerun'un hücum futbolcusu Vincent Aboubakar, iddialı açıklamalarda bulundu.
Kaynak : Fanatik

Fotoğraf : EPA
2022 Dünya Kupası G Grubu'nda Brezilya, Sırbistan ve İsviçre ile aynı grupta bulunan Kamerun'un hücum futbolcusu Vincent Aboubakar, iddialı
açıklamalarda bulundu.
"ALAY ETMELERİNE ÜZÜLÜYORUM"
Dünya Kupası'nda gruptan çıkma ihtimalleri hakkında yapılan yorumları eleştiren Aboubakar, "Bazı Kamerunlu insanların Dünya Kupası'nda gruptan çıkma ihtimalimiz hakkında bizimle alay etmelerine üzülüyorum..." dedi.
"EN AZ İKİ GOLÜM VAR"
Aboubakar, "Size buradan söylüyorum: 'Her maç en az 2 golüm var'. Bunu bir kenara yazın." ifadelerini kullandı.
Kamerunlu golcü, "Kamerun için hiçbir şeyin imkansız olmadığını göreceksiniz." diyerek sözlerini sonlandırdı. Kamerun Milli Takımı ile 90 karşılaşmaya çıkan Vincent Aboubakar, toplamda 33 gol kaydetti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus deplasmanda 1 puana razı oldu

Berkan Kutlu oynadı, Genoa son anda yıkıldı

Granada'dan tarihi geri dönüş!

Joshua Kimmich: "Aptalca goller yiyoruz"

Lyon'un kabusu devam ediyor!

Leicester City, 4 golle kazandı

Bayern Münih, Boateng ile imzalıyor!

İşte Arda Güler'in sakatlık maliyeti!

Waalwijk - Ajax maçı yarıda kaldı! Kaleci hastaneye kaldırıldı!

Lautaro Martinez alev aldı, Inter rahat kazandı
