2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu üçüncü ve son maçında Türkiye'ye 3-2 mağlup olan ABD'nin ilk golünü atan Auston Trusty, mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.
"SADECE 3 ŞUTLARI VARDI"
Trusty yaptığı açıklamada "Maç boyunca birçok fırsat yakaladık. Onlar ise pek yakalayamadı. Sanırım kaleyi bulan sadece üç şutları vardı. Ne yazık ki kaybettik ama bunu kabullenip yolumuza devam etmeliyiz." dedi.
"DERS ÇIKARILMASI GEREKEN BİR MAÇTI"
Los Angeles Stadyumu'nda oynana karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan ABD'li oyuncu, aldıkları yenilgiden ders çıkaracaklarını belirterek "Elbette grubu lider tamamladık, bu olumlu bir durum. Bence bu, geride bırakıp ders çıkarılması gereken türden bir maçtı. Çok sayıda pozisyon bulduk. Yine de, topu kendi ağlarımızda görmemeyi başarmalıyız." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

PSG, Marsilya deplasmanında kazandı!

Hoffenheim, Beşiktaş maçı öncesi kayıp!

Zeki Çelik asist yaptı; Juventus kazandı

Fulham ile Manchester United yenişemedi


















