A Milli Takım kadrosunda değişim yaşandı
Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takım'ın Faroe Adaları ile oynayacağı karşılaşma öncesi takıma 4 oyuncunun dahil edildiğini açıkladı.
Kaynak : Karakartal.com
Fotoğraf : AA
Kadroya Valencia'dan Cenk Özkaçar, Westerlo'dan Ravil Tagir, Başakşehir'den Berkay Özcan ve Trabzonspor'dan Umut Bozok aday kadroya dahil edildi.
Federasyondan yapılan açıklamada, "UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup'taki son maçında 25 Eylül Pazar günü deplasmanda Faroe Adaları ile karşılaşacak A Millî Takımımızın aday kadrosunda dün akşam oynanan Lüksemburg maçının ardından değişiklikler yapıldı.
Merih Demiral, Çağlar Söyüncü ve Orkun Kökçü sakatlıkları, Cengiz Ünder ise Lüksemburg karşılaşmasında turnuvadaki ikinci sarı kartını görerek Faroe Adaları maçında cezalı duruma düşmesi nedeniyle aday kadrodan çıkarıldı.
İspanya'nın Valencia kulübünde forma giyen Cenk Özkacar, Belçika'nın Westerlo ekibinde forma giyen Ravil Tagir, Medipol Başakşehir'den Berkay Özcan ve Trabzonspor'dan Umut Bozok ise A Millî Takım aday kadrosuna dâhil edildi.
Cenk Özkacar kafileye Faroe Adaları'nda; Ravil, Berkay ve Umut ise Riva'da A Millî Takım kampına katılacak." ifadeleri kullanıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"

Ruben Amorim: "Milan'a hayır diyemezdim"

Hakan Çalhanoğlu'ndan Inter'e kötü haber!

Rodri'den Real Madrid itirafı

Gabriel Jesus'tan Barcelona itirafı

Havuç satışlarını patlattı: "Haaland şekeri!"
En çok yorumlanan haberler














