TFF'den yapılan açıklamaya göre, ay-yıldızlılar, 6 Eylül Cuma Cardiff City Stadyumu'nda Galler'e konuk olacak.
Milli Takım, 9 Eylül Pazartesi günü ise İzmir'de Gürsel Aksel Stadyumu'nda İzlanda'yı ağırlayacak.
TFF'nin açıklaması şu şekilde:
"2024/25 sezonunda UEFA Uluslar Ligi'ndeki mücadelesine eylül ayında Galler ve İzlanda ile yapacağı karşılaşmalarla başlayacak A Milli Takımımızın müsabakalarını oynayacağı stadyumlar belli oldu.
Buna göre Ay-Yıldızlılar, B Ligi 4. Grup'taki ilk maçında 6 Eylül Cuma günü deplasmanda Galler'in karşısına çıkacak. Cardiff City Stadyumu'nda oynanacak maç, TSİ 21.45'te başlayacak.
A Milli Takımımız, 9 Eylül Pazartesi günü ise İzmir'de İzlanda'yı ağırlayacak. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak müsabaka 21.45'te başlayacak.
Gürsel Aksel Stadyumu, daha önce 14 Haziran 2022'de A Millî Takımımızın UEFA Uluslar Ligi'nde Litvanya ile oynadığı karşılaşmaya ev sahipliği yapmış; A Milliler bu maçı 2-0 kazanmıştı. 2020 senesinde hizmete açılan stadyum, bu kez de İzmir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünde Ay-Yıldızlılar'ın bir başka maçına sahne olacak.
A Millî Takımımız, UEFA Uluslar Ligi turnuvasında Galler ve İzlanda'nın yanı sıra Karadağ'a karşı mücadele verecek."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Luis Enrique'den final itirafı!

Vincent Kompany'den hakem tepkisi!

Şampiyonlar Ligi'nde finalin adı belli oldu!

Marquinhos ve Kvaratskhelia, Şampiyonlar Ligi'nde tarihe geçti

Crystal Palace cephesinden Arda Turan'a övgüler!

Gianfranco Matteoli: "Hakan Çalhanoğlu'nun rakibi yok"

Luis Henrique: "Inter'de yerimi sağlamlaştırmak istiyorum"

Jean-Philippe Mateta'dan Milan itirafı!

Casemiro: "Michael Carrick, görevi hak ediyor"

Barcelona'dan Anthony Gordon için ilk temas!





















