Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaşımız evinde Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Siyah-beyazlılarımızın golcü futbolcusu Wout Weghorst, 16 Ekim'deki dev maçı iple çekiyor.
GALİBİYET HEDİYE ETMEK İSTİYOR
9 maçta 3 gol, 4 asistlik performans sergileyen ancak son Fenerbahçe ve Giresunspor karşılaşmalarını boş geçen Wout Weghorst, Trabzonspor'u gözüne kestirdi. Hollandalı oyuncumuz, Trabzonspor mücadelesinde rakip fileleri havalandırıp taraftarına galibiyet hediye etmek istiyor.
İKİ MAÇI BOŞ GEÇTİ
Beşiktaş'ın Burnley'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Wout Weghorst, siyah-beyazlı takımımızdaki kariyerine iyi bir başlangıç yapmıştı. İlk 6 karşılaşmasında 2 gol ve 4 asistlik performans ortaya koyan Hollandalı santrfor, 2-2 sona eren İstanbulspor karşılaşmasında da rakip fileleri 1 kez havalandırmış ancak Fenerbahçe ve Giresunspor müsabakalarını ise boş geçmişti.
WEGHORST GOL İSTİYOR
1,97'lik forvet, derbide 2 kez gole yaklaşmış ve Giresun karşısında da penaltıdan yararlanamamıştı. Son 2 maçta gol atamayan Weghorst, pazar günü Vodafone Park'ta oynanacak Trabzonspor mücadelesinde gol atmayı hedefliyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 100 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!

8 yıllık hasret bitti: Malaga yeniden LaLiga'da



















