9 eksikle çalıştık
Beşiktaşımız, Spor Toto Süper Lig'de 9 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Sanica Boru Elazığspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Kaynak : Anadolu Ajansı
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde gerçekleştirilen basına kapalı akşam antrenmanında siyah-beyazlı ekibin, kondisyon ve taktik çalışmalar yaptığı bildirildi.
Milli takımlarda bulunan Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Sivok, Veli Kavlak ve McGregor'un yanı sıra sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Almeida, Uğur Boral ve Dentinho'nun antrenmana katılmadığı, Mustafa Pektemek'in ise özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.
Beşiktaş, yarın sabah yapacağı antrenmanla hazırlıklara devam edecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!

Leeds United'dan dev adım!

Bournemouth'a yan bakılmıyor

Werder Bremen rahat nefes aldı

Bundesliga'nın ilk kadın teknik direktörü, mağlubiyetle başladı

Brentford ve Fulham maçında gol sesi çıkmadı

Juventus'a Kenan Yıldız'dan iyi haber!

Coventry City, 25 yıl sonra Premier Lig'e döndü

Sassuolo, evinde Como'yu yendi
En çok yorumlanan haberler



















