Beşiktaş teknik direktörü Bilic 17 Temmuz'da Avusturya'da başlayacak olan ikinci etap kamp çalışmalarına 8 futbolcuyu dahil etmedi.
Yeni sezon öncesi 1 Temmuz'da hazırlık kampı için Almanya'nın Berlin kentine giden Beşiktaş'ta Teknik Direktör Bilic, 31 oyuncunun yer aldığı kadro ile çalışmalara başlamıştı. Bu sayı Sezer Öztürk ve Ömer Şişmanoğlu transferleri ile 33 çıkmıştı.
17 Temmuz'da Avusturya'da başlayacak olan ikinci etap çalışmaları için Hırvat teknik adamın bu kadroda yer alan 8 oyuncuyu kamp kafilesine dahil etmeyeceği öğrenildi.
Geçen sezon eski Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın kadrosunda yer verdiği Hasan Türk, Erkan Kaş ve devre arasında Ankaragücü'nden transfer edeine Sinan Kurumuş'un yanı sıra Atınç Nukan, Berat Çetinkaya, Ömer Arslan, Mertcan Aktaş ve Mumahhed Himmet Ertürk 17 Temmuz-27 Temmuz tarihlerin da yapılacak hazırlık kampına götürülmeyecekler.
Bu isimlerin kiralık olarak farklı takımlara verileceği veya Bilic'in onayı doğrultusunda bonservisleri ile birlikte Siyah Beyazlı takımla yollarının ayrılacağı bildirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Atalanta, Ivan Juric'in görevine son verdi!

La Liga devi Atletico Madrid satıldı!

Real Madrid'e iki yıldız oyuncusundan kötü haber!

Serie A'da zirvenin yeni sahibi Inter

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!



















