"5 milyon doları ödemeyeceğiz"
Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta Aktif Tanıtım ile yaşanan krizin ardından patlak veren haciz girişimiyle ilgili tepkiler devam ediyor.
Kaynak : Takvim
Beşiktaş'ta geçtiğimiz hafta Aktif Tanıtım ile yaşanan krizin ardından patlak veren haciz girişimiyle ilgili tepkiler devam ediyor.
Siyah-beyazlı kulübün ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, Aktif Tanıtım'a herhangi bir ödeme yapmayacaklarını açıkladı.
Haciz olayına değinen Çebi, "Bir gün geç yapılan ödeme haddini bilmez bir avukat vasıtasıyla kullanılıyor. Bir tabela şirketine 5 milyon doları ödediğimiz taktirde davayı kazanırsak bu parayı nasıl alırız. O parayı ödemeyeceğiz" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Şampiyon Barcelona'dan kayıp

Fransa'da şampiyon PSG!

Manchester City, Arsenal'in peşini bırakmıyor!

Sevilla, Villarreal karşısında 2-0'dan döndü!

Manchester United'da Carrick için sözleşme hamlesi

Manchester United'da Onana kararı!

Kenan Yıldız: "Vlahovic'in kalmasını istedim"

Pep Guardiola'dan Lamine Yamal'a destek!

Real Madrid'de Arda Güler'e büyük onur!

Hull City'nin finaldeki rakibi Southampton oldu

Sergio Ramos kulüp sahibi oluyor!
En çok yorumlanan haberler
















