4 eksikle çalıştılar
Spor Toto Süper Lig'de, Cumartesi günü oynayacağı Gaziantepspor ile karşılaşacak olan Beşiktaşımız hazırlıklarını 4 futbolcusundan yoksun sürdürdü.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen basına kapalı antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların pas, istasyon ve şut çalışmalarının ardından yarı sahada taktik maç oynadıkları bildirildi.
Antrenmana, tedavilerine devam edilen İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Hugo Almeida ve Dentinho'nun katılmadığı, Mustafa Pektemek'in ise özel çalışma programını sürdürdüğü kaydedildi. Necip Uysal'ın takımla birlikte çalıştığı ancak çift kale maçta yer almadığı belirtildi.
Siyah-beyazlılar, hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham'da De Zerbi dönemi yakın!

Romelu Lukaku kadro dışı kalabilir!

Nicolo Zaniolo'ya dev talip

Manchester United'da Maguire'ye yeni sözleşme!

Marc Cucurella'dan Chelsea'ye transfer eleştirisi!

Schlotterbeck için Real Madrid ve Bayern'e kötü haber

Roma'da Pellegrini için "Kalsın" raporu

Bayern Münih, Raphael Guerreiro ile yollarını ayırdı!

Enzo Fernandez: "Madrid'de yaşamak isterdim"

Juventus'tan Kenan Yıldız merkezli dev hücum planı

Juventus'tan Manuel Ugarte'ye yakın takip
En çok yorumlanan haberler
















