4 eksik var
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında pazar günü sahasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Kaynak : Anadolu Ajansı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında pazar günü sahasında Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki idmana, istirahatli Alexander Milosevic, menisküs ameliyatı olan İsmail Köybaşı, tedavisi yapılan Ramon Motta ve bireysel çalışan Cenk Tosun katılmadı. Mustafa Pektemek ve Ersan Gülüm ise takımla çalıştı.
Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde yapılan idmanda Beşiktaşı futbolcular; pas, 5'e 2 ve dar alanda pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenmanı taktik maçla sonlandıran siyah-beyazlı ekip, Bursaspor maçı için kampa girdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Nottingham Forest'ta Nuno Espirito Santo'nun sözleşmesi uzatıldı

Liverpool, Florian Wirtz'i açıkladı!

Martin Zubimendi Arsenal ile anlaştı

Fermin Lopez'e yoğun ilgi!

Kingsley Coman'dan geleceği için açıklama

Manchester'da Onana ayrılmaya yakın

Flick'ten Yamal'a mesaj

Barcelona'da kaleye 25 milyonluk takviye

PSG, Ilya Zabarnyi için prensipte anlaştı!

Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu'dan dev kazanç!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e yeni görev!
En çok yorumlanan haberler