3 eksikle çalıştılar
Beşiktaş'ın Antalya'da basına kapalı olarak yapılan antrenmanın ardından başkan Fikret Orman ile bazı yöneticiler, teknik heyet ve oyuncularla yemek yedi.
Kaynak : Anadolu Ajansı ve İhlas Haber Ajansı

Side beldesindeki bir otelde kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta, basına kapalı antrenman gerçekleştirildi. Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde serbest ısınma koşusuyla başlayan antrenmanda bir süre pas çalışması yapıldı.
Daha sonra iki gruba ayrılan siyah-beyazlılarda bir grup şut çalışması, diğer grup taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.
Çalışmaya milli takım kamplarında yer alan oyuncuların yanı sıra Muhammed Demirci, Mustafa Pektemek ve Mehmet Akgün katılmadı. İsmail Köybaşı ise takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü.
Antrenmanın ardından futbol komitesi üyesi ve kafile başkanı Ahmet Kavalcı, takıma bir restoranda yemek verdi.
Yemeğe kulüp başkanı Fikret Orman, yatırımlar komitesi üyesi Yalçın Kaya Yılmaz, BJK Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Gökhan Sarı, teknik heyet ve oyuncular katıldı. Yemeğin ardından oyuncular, kamp yaptıkları otele döndü.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Luis Diaz'dan vefasız hareket!

Arsenal ile Gyökeres anlaştı, Sesko transferi tehlikede!

Borna Sosa, Crystal Palace'a doğru!

Muhammed Kudus'un aklı Tottenham'da

Bayern Münih oyuncusu Musiala 4 ay sahalardan uzak

Arda Güler, haftanın takımında kendine yer buldu!

Newcastle'de Elanga'nın alternatifi Bakayoko!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Everton'da anlaşma: Gana Gueye

Arsenal'de Gyökeres için geri sayım!

Gonzalo Garcia: "Arda, maçtan önce golü bana anlatmıştı"
En çok yorumlanan haberler