3 büyük kulüpten ortak açıklama
Türk futbolunun ve İstanbul'un 3 büyük kulübü "Bu yolculukta birlikteyiz" diyerek ortak açıklama yaptı ve ortak armalı 3 yardım tırını deprem bölgesine doğru yola çıkardı.
İşte yapılan açıklama:
"6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve tüm ülkemizi etkileyen deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyoruz.
Ülkemizi yasa boğan bu felaketin ilk gününden itibaren depremden etkilenen vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. İhtiyaç duyulduğu her an üzerimize düşeni yapmaya, onların yanında olmaya da devam edeceğiz.
Bu zor günlerde, hepimizin birlik beraberlik içinde yaralarımızı sarmaya ve birbirimizle kucaklaşmaya ihtiyacımız var.
Bugün, bu birlikteliğin göstergesi olması adına kulüplerimizin logolarının birlikte yer aldığı 3 yardım tırını yardım merkezlerimizden afet bölgesine doğru yola çıkardık.
Kulüplerimizin birlik ve beraberlik içinde, vatandaşlarımızın yanında ve ülkemizin emrinde olduğunu gösteren bu yolculuğun, afet bölgesindeki vatandaşlarımıza şifa getirmesini,
Türk Futbolu için birlik ve beraberlik miladı olmasını diliyoruz…"
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

PSG, Marsilya deplasmanında kazandı!

Hoffenheim, Beşiktaş maçı öncesi kayıp!

Zeki Çelik asist yaptı; Juventus kazandı

Fulham ile Manchester United yenişemedi

Frosinone, Como'yu üzdü: İlk mağlubiyet!

Manchester City'den ligde gol düellosu ve galibiyet: 5-3!

Real Madrid'de Arda Güler kararı!
En çok yorumlanan haberler
















