25 günde dünyası değişti: Önder Karaveli
Beşiktaş yönetimi, ilk maçına 12 Aralık'ta çıkıp takıma büyük bir ivme kazandıran Önder Karaveli ile 6 aylık sözleşme yapmaya hazırlanıyor.
Kaynak : Sabah
Fotoğraf : AA
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası boş kalan teknik direktörlük koltuğuna emaneten bakan Önder Karaveli, 25 günde yaptıklarıyla hem kendi hayatını değiştirdi hem de siyah-beyazlı kulübün tarihine adını yazdırdı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin, ilk finalinde Süper Kupa'ya uzanan 47 yaşındaki hocayla 6 aylık sözleşme yapacağı öğrenildi. Çebi'nin de katılımıyla birkaç gün içinde imza töreninin Vodafone Park'ta düzenlenmesi bekleniyor.
ANNESİNE ARMAĞAN ETTİ
ÖNDER Karaveli'nin kupa sevinci gece boyunca devam etti. Deneyimli çalıştırıcı,
galibiyeti telefonla aradığı annesi Maviş Hanım'a hediye etti. Eşi ve oğluyla da görüşen Karaveli, zaferi büyük bir coşkuyla kutladı.
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Serie A'ya yükselen 2. takım Frosinone

Hull City, Millwall ile yenişemedi: Turu ikinci maça bıraktı

Juventus'tan Reijnders hamlesi!

Real Madrid, Valverde ile Tchouameni'ye verilen cezayı açıkladı

Real Madrid ve Jose Mourinho arasında ilk görüşme!

Alex Jimenez, skandal iddia sonrası kadro dışı!

Paulo Dybala'dan geleceği için karar

Bayern Münih'te ana hedef Bradley Barcola

PSG'den Şampiyonlar Ligi finali için büyük jest!

Roma'dan yeniden Zeki Çelik hamlesi

Bayern Münih, Kvaratskhelia'nın kardeşinin peşinde!
En çok yorumlanan haberler
















