2020, Caner Erkin’e yaradı
Beşiktaşımızda saha içindeki agresif hareketleriyle dikkat çeken Caner Erkin, yeni yılla birlikte başka bir görüntü çizmeye başladı.
Beşiktaşımızın hırçın çocuğu olarak gösterilen ve saha içinde sürekli hakem kararlarına tepki gösteren oyuncuların başında gelen Caner Erkin, yeni yılda bambaşka bir görüntü çizmeye başladı.
Verdiği bir röportajda, agresif tutumunu minimuma indirmek adına birden fazla psikolog desteği aldığını söyleyen Caner, daha fazla futbola odaklanınca başarısı da arttı.
Gaziantep karşısında Lens’in golünde asisti yapan tecrübeli sol bek, bu sezonki asist sayısını da 9’a çıkarmıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!

Amorim'den eleştirilere net yanıt: "Yeterince iyi değilim, bu bir gerçek"

Juventus, Kenan Yıldız için harekete geçiyor!

Golovin'den Tchouameni'ye olay sözler: "20 metreye pas atamıyordu"

Bayern Münih'te sakatlık: Neuer

Avrupa'nın 5 büyük liginde görünüm
En çok yorumlanan haberler






















