Teknik Direktör Slaven Bilic’in yardımcısı Nikola Jurcevic, Hırvat basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. İlk olarak şampiyonluk yarışını değerlendiren 49 yaşındaki Hırvat çalıştırıcı, Süper Lig’deki zirve mücadelesinin kendileri açısından adaletli olmadığını savundu.
Jurcevic, “Bu bizim için büyük problem. Bazı maçlarımızı İstanbul’da, bazılarını Ankara’da oynuyoruz. Şampiyonluk mücadelesi adil değil. Çünkü bizim kendi sahamızın eksikliğinden kaynaklanan bir handikabımız var. Bu durum tüm sezon bize zorluk çıkardı. Takım sürekli yolda. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin ise önemli bir saha avantajı var. Biz bundan mahrumuz” ifadelerini kullandı.
‘Sadece biz varız’
Nikola Jurcevic, teknik patron Slaven Bilic’le birlikte gelecekleriyle ilgili karar vermek için sezon sonunu beklediklerini de açıkladı.
Siyah-beyazlı çalıştırcı, “Bilic’le buradaki geleceğimiz
konusunda sezon sonuna kadar beklemeye karar verdik. 20 günümüz daha var. Oturup konuşuruz. Bu arada Bilic ve ben, Türkiye’de son iki yıldır kulübede
olan tek ekibiz. Diğer takımlar bu süreçte hocalarını değiştirdi” yorumunu yaptı.

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

















