
Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek için yoğun çaba sarf eden Beşiktaş'ın, son olarak Sevilla’yla geçtiğimiz hafta UEFA Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan Jose Antonio Reyes için bastırdığı ortaya çıktı.
Avrupa’da transfer turunda bulunan kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları’nın 31 yaşındaki futbolcuyla görüştüğü ve, “Yıllık 2 milyon Euro’luk teklifimizi kabul et, anlaşmayı imzalayalım” önerisini sunduğu öğrenildi.
İspanya’dan başta olmak üzere İtalya ve Fransa’dan da talipleri bulunan süper solağın ise, bu durumu göz önünde bulundurarak kapıyı 3 milyon Euro’dan açtığı ancak bu teklifin Torunoğulları tarafından kabul görmediği bildirildi.
Son olarak ara transfer döneminde Hamburg’tan Tolgay Arslan’ın takıma kazandırılmasında 1 numaralı rol üstelenen deneyimli yöneticinin, “Belirlediğin miktar oldukça fazla. Eğer bu bedelde indirime gidersen seni takıma kazandırabiliriz” dediği ve tarafların temaslarının sürdüğü ifade edildi.
Real Madrid’de oynamıştı
La Liga
ekibi Sevilla’da geride bıraktığımız sezonda 36 karşılaşmaya çıkan Reyes, 5 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti. Kulübüyle sözleşmesi sona eren
ve bonservisi elinde bulunan tecrübeli futbolcu, sağ kanat başta olmak üzere; orta sahanın sol ve orta bölgelerinde de forma giyebiliyor. Reyes,
kariyerinde daha önce; Real Madrid, Atletico Madrid ve Arsenal gibi takımlarda da görev yapmıştı.

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
