Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon Rubin Kazan'dan kiraladığı Gökhan Töre'nin transferinde mutlu sona ulaştığı iddia edildi.
NTV Spor'un haberinde, Beşiktaş ile Rubin Kazan, Gökhan Töre'nin 4.5 milyon euroluk bonservis bedelinin taksitler halinde ödenmesi konusunda uzlaştığı belirtildi. Siyah-beyazlıların, Gökhan Töre ile 4 yıllık sözleşme imzalamaya hazırlandığı ve resmi açıklamanın en geç iki gün içerisinde yapılacağı öne sürüldü.
Nevzat Demir Tesisleri'nde antrenmanlarını tek başına sürdüren Gökhan Töre'nin transferinni gerçekleşmesinin ardından takımla birlikte çalışmalara başlayacağı ifade edildi.
Bu arada Gökhan Töre'nin transferi 6 Ağustos tarihinden önce açıklansa bile, 22 yaşındaki isim Feyenoord karşılaşmasında oynayamayacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Roma, Dybala ile nikah tazeledi!

Ferran Torres için 50 milyon euro

Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Nestory Irankunda

Paulo Dybala, Roma'ya imzayı atıyor

Juventus'ta hedef Fikayo Tomori

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi















