
Başta Fulya Projesi olmak üzere transferler, Del Bosque davası ve Demirören'in alacaklarıyla ilgili iddiaların gündeme geleceği mahkemede, yönetimi ibra etmeyen kongre üyeleri, İstanbul Asli Hukuk Mahkemesi'ne yönetimimiz aleyhine 14 ana madde halinde suç duyurusunda bulunmuştu. Davanın 19 Haziran'da görülen son duruşmasında, duruşmanın hakimi mahkemenin ana gündem maddesi olan Fulya Projesi'ndeki kira sözleşmelerinin aslının bir sonraki duruşma gününe getirilmesi talep etmişti.
Bugün görülen celsede ise siyah beyazlı kulübümüzün avukatları kira sözleşmelerinin mahkeme heyetine sunulması için ek süre talep etti ve mahkeme 7 Ekim tarihine ertelendi. 7 Ekim'de yapılacak olan duruşmada bu sözleşmelerinin kesin olarak mahkeme heyetine sunulması bekleniyor.
Kulübümüz ayrıca Fulya Projesi'nde anlaşmaya vardığı Aşcıoğlu İnşaat şirketi ile yaptığı "Gizlilik anlaşması" nedeniyle kira sözleşmelerini açıklanması halinde, bu şirkete tazminat ödemeye mahkum olabilir.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Wolverhampton'dan Tchatchoua hamlesi!

Roma'dan Sancho için teklif!

Tottenham'ın rotası Eberechi Eze

Bayern Münih, Nkunku'yu gündemine aldı

İngiltere, İspanya ve Fransa'da yeni sezon heyecanı başlıyor

Napoli'den Eljif Elmas hamlesi!

Roma, Leon Bailey için Aston Villa'nın kapısını çaldı

PSG, Tottenham'ı penaltılarda yıktı ve şampiyon oldu!

UEFA Süper Kupa finalinde anlamlı mesaj

Liverpool, 18'lik genç yeteneği alıyor: 35 milyon Euro!
