Başta Fulya Projesi olmak üzere transferler, Del Bosque davası ve Demirören'in alacaklarıyla ilgili iddiaların gündeme geleceği mahkemede yönetimi ibra etmeyen kongre üyeleri, İstanbul Adliyesi Hukuk Mahkemesi'ne Beşiktaş yönetimimiz aleyhine 14 ana madde halinde suç duyurusunda bulundu.
Davanın bugün İstanbul 8. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen duruşmasında özellikle Fulya Projesi'nde yapılan anlaşmalar ve bu proje ile ilgili kira bedelleri gündeme geldi. Duruşmanın hakimi, kulübümüzün adına mahkemede bulunan heyetten Fulya Projesi'ne ilişkin anlaşmaları ve protokolleri istedi. Bilirkişiler tarafından yapılacak incelemeler ve gelecek sözleşme şartlarının incelenmesinin ardından duruşmanın 17 Temmuz'da tekrar görülmesine karar verildi. Ancak mahkemede dikkat çeken bir nokta ise Beşiktaşımızın son yıllarda başını ağrıtan tazminat olayının bu davada da karşısına çıkması oldu. Kulübümüzün, Fulya projesini gerçekleştiren Aşçıoğlu İnşaat şirketine sözleşmelerin gizlilik şartında olması koşuluyla bir anlaşma imzaladığı, bu sözleşme şartlarının açıklanması durumunda ise bu şirkete tazminat ödeyeceği öğrenildi. Ancak bu anlaşmaya rağmen duruşmanın hakiminin, bu şartları istediği ve 17 Temmuz'da görülecek celsede bu sözleşmeleri gözden geçirip, karara varması bekleniyor.
Bugünkü duruşmada alınan bazı kararlar şöyle:
-Davalı vekilince Fulya Projesi ana protokolünün ve yine kiralama ile ilgili sözleşmelerinin onaylı örneklerinin dosyaya sunulmasına
-Davalı dernek defter ve kayıtlarının bilirkişi incelemesine hazır halde bulundurulması konusunda karar oluşturulmasının önümüzdeki celse düşünülmesine
-Taraf
vekillerince sunulmayan delilleri var ise dosyaya 10'ar günlük kesin sürede sunulmasına...

Galatasaray'ın rakibi Stuttgart, Atletico Madrid'e yıkılmadı

Napoli, 7 gollü çılgın maçta istediğini aldı!

Roma'dan Şampiyonlar Ligi'nde 4 gollü ilk galibiyet!

Liverpool, Fenerbahçe öncesi geri döndü!

Manchester City'den 5 gollü galibiyet! Foden şov yaptı

Aston Villa, Buendia ile imzaya yakın!

Manchester United'dan Adrien Truffert hamlesi!

Juventus için iki aday: Inzaghi ve Farioli

Konate'den Mourinho ve kupa sözleri

Jose Mourinho'dan Arda Güler mesajı


















