A Milli Futbol Takımımız'ın Fransa ile Paris'te oynayacağı maça gurbetçilerimiz adeta çıkarma yapacak.
Fransa Futbol Federasyonu medya ofisinden L'Equipe'e verilen açıklamada, "Emniyet güçlerinden bu maç için ekstra destek istedik. Alarm durumuna geçtik. Maçın biletleri, normalden daha hızlı bir şekilde satılıyor ve neredeyse tükendi. 1-2 gün içerisinde de tamamen tükenmesini bekliyoruz." ifadelerini kullandı.
"40 BİN CİVARINDA TÜRK OLACAK"
Açıklamanın devamında, "Türk taraftarlar için ayırdığımız 3200 bilet günler öncesinden tükendi. Ayrıca, Fransa için ayrılan alanda da Türkler olacak. Maçta 40 bin civarında Türk taraftar olacağını tahmin ediyoruz." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
SAINT-DENIS'TE EKSTRA ÖNLEMLER
Haberin devamında, Fransız emniyetinin maçın oynanacağı Stade de France'ın bulunduğu Saint-Denis'de ekstra önlemler aldığı vurgulandı.
Milli Takımımızın Fransa ile 14 Ekim Pazartesi akşamı 81.338 kişi kapasiteli Stade de France'ta karşı karşıya gelecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro

Bruno Fernandes: "MANU beni satmak istedi"

Dortmund'da 'sevgili' krizi; veda kararı!

Roma, 2 maç sonra galip geldi!

Florentino Perez'den hakem tepkisi!

Hakan Çalhanoğlu, Suudi Arabistan'a gidiyor

Milan, Saelemaekers ile nikah tazeledi!

Bayern Münih'ten Upamecano için transfer yanıtı!

Milan, Berke Özer'i listesine aldı!






















