Bu haberi yazdır
Fransız basınından ilginç iddia!
 
Kaynak : Milliyet
Fransız basınından ilginç iddia!
Fransız basını, Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana'nın, Fransız Ligi ekiplerinden Marsilya ile flört ettiğini yazdı.

Football gazetesi, Kartal'dan gönderilmesi gündemde olan hocanın, Marsilya ile pazarlığa oturduğunu ifade etti. Gazete, " Tigana gönderiliyor mu?" başlığıyla geçtiği haberde, Fransız hocanın Beşiktaş'ın mali yapısıyla ilgili yaptığı açıklamaların kulüpte büyük infial yarattığını belirtti.

Tigana'nın sözleşmesinde yer alan tazminatta direnmesi nedeniyle taraftar arasında büyük bir kaos yaşandığını dile getiren Football Gazetesi, konunun açıklığa kavuşmasının ardından Tigana'nın Fransa'ya geri döneceğini ifade etti.
Fransız Football Gazetesi, çok sayıda Fransız kulübünün Beşiktaş'ın hocasının geleceğiyle yakından ilgilendiğini de iddia etti.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler