
Beşiktaş'ın son iki lig maçında gol atmayı başaramaması ve sahadan beraberlikle ayrılarak şampiyonluk yolunda dört önemli puan kaybetmesi, forvette yaşanan sıkıntıyı gözler önüne serdi. Sahada dışında çok iyi arkadaş olduklarını açıklamalarına rağmen, saha içinde anlaşamayan İlhan Mansız-Ahmet Dursun ikilisinin gol bölgelerindeki uyumsuzluğu teknik heyeti kara kara düşündürüyor.
Daum, forvette yaşanan sıkıntıyı çözmek için yeni alternatifler üretmeye çalışırken otoriteler, sorunun Ahmet'le İlhan'ın aynı tipte forvet olmalarından kaynaklandığı ve bu ikilinin saha içinde koordineli bir şekilde hareket edemedikleri görüşünde birleşiyorlar. Yapılan değerlendirmelerde Beşiktaş'ın forvetteki sıkıntıyı yırtıcı fizik gücü yüksek bir oyuncuyla aşacağı belirtiliyor.
Diyarbakır ve Samsun beraberlikleri sonrasında eleştiri okları üzerine çevrilen isimlerden birisi olan Ahmet Dursun ise bu durumdan son derece rahatsız. Yıldız futbolcunun, 'Keşke Pascal Nouma gibi bir partnerim olsa. Onunla her şey daha farklı olur. İkimizin birlikte oynadığı Beşiktaş gol rekoru kırar' diyerek etrafına dert yandığı öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Como'dan, Nico Paz için Tottenham'a ret

Milan'a sahasında Cremonese şoku!

Altı gollü maçta kazanan çıkmadı: Dortmund - Pauli

Arsenal'den evinde beş gollü rahat galibiyet!

De Bruyne siftah yaptı, Napoli kazandı!

Inter'den Taremi kararı!

Marsilya'dan sezonun ilk galibiyeti!

Burnley, Sunderland engelini aştı!

Brentford, Aston Villa'yı tek golle geçti

Union Berlin, lige üç puanla başladı!
