Forveti İngiltere'den bulduk!
Cenk Tosun'u Everton'a satmaya hazırlanan Beşiktaş, yeni forvet adayı için İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Leicester City'nin Cezayirli forveti Islam Slimani'yi gündemine aldı.
Cenk Tosun transferinde Everton ile büyük ölçüde anlaşan Beşiktaş'ımız, yeni forvet arayışlarına hız verdi.
NTV Spor'un haberine göre Beşiktaş'ımız, Leicester City'nin Cezayirli forveti Islam Slimani'yi sezon sonuna kadar kiralamak için girişimlere başladı.
YARIM SEZON İÇİN 2 MİLYON EURO
29 yaşındaki forvet, Leicester City'den yıllık 4 milyon Euro kazanıyor. Beşiktaş ise yarım sezon için bu ücretin yarısı olan 2 milyon Euro'yu teklif edecek.
Beşiktaş'ın diğer forvet adayları arasında Demba Ba, Cyle Larin ve Andre Pierre Gignac gösteriliyor. 2016 yılında 30 milyon Euro karşılığında Sporting Lizbon'dan Leicester City'e transfer olan Islam Slimani, 30 maçta 9 gol ve 4 asist ile mücadele etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım

Atletico Madrid, Hjulmand transferini bitirdi

Karim Adeyemi, Barcelona yolcusu

Lille, Başar Önal'ı kadrosuna kattı

Ipswich Town'dan Emersonn transferi! Göztepe'nin kasası doldu

Ruben Amorim: "Modric'in kalmasını istiyorum"
En çok yorumlanan haberler














