Bu haberi yazdır
''Forlan benim kardeşimdir''
Portekiz basınına konuşan Simao Sabrosa, Forlan'ın Beşiktaş'a gelmesiyle çok mutlu olacağını ifade etti.  
Kaynak : sporx.com ve yazarlar
''Forlan benim kardeşimdir''
Bir süredir gerek İspanyol gerekse Türk basınında Uruguaylı forvet Diego Forlan'ın Beşiktaş'a transferi konuşuluyor. Serdar Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu'nun Atletico Madrid ile transfer görüşmeleri yaptıkları, Forlan'ı siyah beyazlı takıma kazandırma çabaları ortada.
 
Portekiz basınına konuşan Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu Simao Sabrosa'dan Diego Forlan transferine yeşil ışık geldi. Simao yaptığı açıklamada; Forlan benim kardeşim gibidir. Atletico Madrid'den ayrılsam sa hala Forlan ile sürekli irtibat halindeyiz. Hatta Türkiye Kupası zaferimizden sonra konuştuk, beni ve Beşiktaş'ı kutladığını söyledi. Türkiye'ye gelmesi beni çok mutlu eder. Takım içinde de yararı son derece fazla olacaktır. Sanırım şuan karar aşamasında. diye konuştu.
 
Portekiz basınına göre Manuel Fernandes, Quaresma, Guti ve Simao gibi yıldızları da kadrosunda barındıran Beşiktaş'ın Forlan'ı alabilecek gücü olduğu belirtiliyor.
 
 
 
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler