Beşiktaş ligde lider, Türkiye Kupası’nda da yoluna devam ediyor. Taraftarların ise devre arasında transfer istediği tek bir mevki var, o da kale. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak taraftarlarına mesaj gönderdi.
"OSPINA LİSTEMİZDE"
Ciddi düzeyde görüşmeler yaptıklarını vurgulayan Orman, “Yazdığınız Sırp kaleciler (Rajkovic, Stojkovic) doğru. Dnipro’nun file bekçisi (Boyko) ile Ospina da listemizde. Ancak hiç çıkmamış başka adaylar da var. Çok iyi bir kaleci alacağım. Bu konuda kararımız kesin. Beşiktaşlılar merak etmesin” dedi.
"STOPER İÇİN DE GÖRÜŞMELER VAR"
Sadece kaleye değil, savunmaya da takviye yapacaklarını dile getiren Fikret Orman, “Stoper konusunda görüşmelerimiz var. Bunun için araştırmalarımız da, temaslarımız da sürüyor. Süper Lig’de şampiyonluğa uzanmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















