
Beşiktaş ligde lider, Türkiye Kupası’nda da yoluna devam ediyor. Taraftarların ise devre arasında transfer istediği tek bir mevki var, o da kale. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak taraftarlarına mesaj gönderdi.
"OSPINA LİSTEMİZDE"
Ciddi düzeyde görüşmeler yaptıklarını vurgulayan Orman, “Yazdığınız Sırp kaleciler (Rajkovic, Stojkovic) doğru. Dnipro’nun file bekçisi (Boyko) ile Ospina da listemizde. Ancak hiç çıkmamış başka adaylar da var. Çok iyi bir kaleci alacağım. Bu konuda kararımız kesin. Beşiktaşlılar merak etmesin” dedi.
"STOPER İÇİN DE GÖRÜŞMELER VAR"
Sadece kaleye değil, savunmaya da takviye yapacaklarını dile getiren Fikret Orman, “Stoper konusunda görüşmelerimiz var. Bunun için araştırmalarımız da, temaslarımız da sürüyor. Süper Lig’de şampiyonluğa uzanmak istiyoruz. Bunun için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
PSG, Ilya Zabarnyi için prensipte anlaştı!

Real Madrid'in stadyumu Santiago Bernabeu'dan dev kazanç!

Xabi Alonso'dan Arda Güler'e yeni görev!

Hastaneye kaldırılan Mbappe'nin son durumu

Parma'nın yeni teknik direktörü Carlos Cuesta oldu

Florian Wirtz, Liverpool için yola çıktı!

Hull City'de Joao Pedro ile yollar ayrıldı!

Serie A'da sezonun golü Kenan Yıldız'dan!

Kenan Yıldız: "Tudor harika bir teknik direktör!"

Kolo Muani'den geleceği için açıklama
