Fener'e "Yıldırım" jest!
Şike ve teşvik operasyonu kapsamında gözaltıların başladığı pazar günü, Başkan Yıldırım Demirören'in BJK TV sorumlularına talimat vererek, konuyla ilgili yayın yapmamalarını istediği öğrenildi.
Kaynak : Hürriyet
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in, gözaltıların başladığı pazar günü, BJK TV sorumlularına talimat vererek, konuyla ilgili yayın yapmamalarını istediği öğrenildi.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal da dün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, konuyla ilgili yayınlar hususunda Fenerbahçe Kulübü’nün hassasiyetini göz önünde tuttuklarını belirtti, "Galatasaray TV başta olmak üzere kulübümüzün tüm mecralarında konu ile ilgili program ve yayın yapılmaması kararını almış bulunuyoruz" dedi. Aysal, Galatasaray camiasından da gelişmeleri olgunluk ve soğukkanlılıkla izlemelerini istedi.
Öte yandan Bursaspor da, dün resmi sitesinden Galatasaray'ın kararına uyduklarını ve yayınları kestiklerini duyurdu.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!

Leeds United'dan dev adım!

Bournemouth'a yan bakılmıyor

Werder Bremen rahat nefes aldı

Bundesliga'nın ilk kadın teknik direktörü, mağlubiyetle başladı

Brentford ve Fulham maçında gol sesi çıkmadı

Juventus'a Kenan Yıldız'dan iyi haber!
En çok yorumlanan haberler


















