Bu haberi yazdır
''Fenerbahçe maçını düşünüyoruz''
 
Kaynak : Anadolu Ajansı
''Fenerbahçe maçını düşünüyoruz''
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin ise Türkiye'de futbolcuların 3 günde 1 maç yapma temposuna alışık olmadığını söyledi.

Engin, Türkiye'nin 3 günde 1 maç yapacak şekilde uzun maratona hazır olmadığını vurgulayarak, ''Demesinler, Avrupa da 3 günde 1 maç oynuyor. Bu kadar üst düzey maç oynayan oyuncu burada yok. Geçen sene ikinci ligde oynayan oyuncu bu sene Turkcell Süper Lig'de önemli maçlara çıkıyor'' dedi.

Sinan Engin, büyük bir zaferin ardından, futbolcularda fiziksel ve beyinsel bir yorgunluğun olduğunu kaydederek, ''3 puanı almak istiyorduk. Liderlik hesapları yapıyorduk. Bir net pozisyonumuz vardı. Şimdi Fenerbahçe maçını düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

Fenerbahçe maçının erteleme isteğini, 'Bir fikir'' olarak değerlendiren Engin, ''Fenerbahçe ile
oynadıktan sonra Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkma adına çok önemli bir maça çıkacağız. Zorlu tempolu maçtan sonra ne olacağı belli değil. Sakatlıklar olabilir. Fenerbahçe derbi maçının ertelenmesi bir fikirdi. Fenerbahçe ile Liverpool maçından 3 gün sonra oynayalım'' diyerek sözlerini tamamladı.

Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Cisse de maçlar üst üste geldiği için bir yorgunluk olduğunu dile getirerek, ''Rakip de fizik olarak iyiydi'' derken, maçın ilk yarısının sonunda oyundan alınan Delgado, karşılaşmada oynamaya devam etmek istediğini vurgulayarak, ''Hiç bir oyuncu oyundan çıktığı için eve mutlu gitmez. Ama bu hocanın kararı'' dedi.

Bu arada Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına yarın basına kapalı gerçekleştireceği antrenmanla başlayacak.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler