Beşiktaşımızın Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Gaziantepspor'u 4-0 yendikleri karşılaşmanın ardından konuştu.
Karşılaşmayı değerlendiren Metin Albayrak, "İyi bir futbolla 4-0 galip geldik. herkesi tebrik ediyorum. Çok arzulu ve istekliydik, çok özlemiştik. gelen taraftarımız da teşekkür ederiz, çok mutluyuz" dedi.
"HERKES FENERBAHÇE KAZANDIKTAN SONRA..."
Psikolojik avantajın Fenerbahçe'ye geçtiği yönündeki yorumlara cevap veren Albayrak, "İki maçımız oynanmadı, herkes Fenerbahçe kazandıktan sonra psikolojik baskı altında kalacağımızı söylüyordu. Biz maç maç bakıyoruz, önümüze bakıyoruz, daha çok yol var" diye konuştu.
G.SARAY'A AZİZ YILDIRIM ÜZERİNDEN YANIT
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in "8 yemedik, şike yapmadık" sözleri hakkında görüşü sorulan Albayrak, "Biz kendimize bakıyoruz, başka camialarla ilgili konuşmuyoruz. Aziz Bey, dikkat ederseniz hep Beşiktaş'ın hakkının yendiği maçları örnek gösterdi. Kamuoyu da her şeyi görüyor. Biz şampiyonluğa odaklandık, onlar da kendilerine odaklansın" açıklamassını yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Dev transfer açıklandı: Griezmann Orlando City'de

Michel Gonzalez'den Valverde'ye büyük övgü

Christian Pulisic'ten transfer haberlerine cevap!

Edin Terzic yeni kulübünü seçti

Tim Krul'dan Konate ve Kerkez'e eleştiri!

Rasmus Hojlund: "Napoli'de yeniden doğdum"

Juventus'ta hedef Antonio Rüdiger

Joao Cancelo için talep 15 milyon euro

Athletic Bilbao'da ilk hedef Edin Terzic

MANU'da bu kez kesin veda: Jadon Sancho!



















