Beşiktaşımızın ilk yarının son haftasında Torku Konyaspor'u 4-0 yenmesinin ardından ikinci yarının ilk maçında Gaziantepspor'u 4-0 yenmesi siyah-beyazlı camiamızı sevindiren skorlar oldu.
Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı içerisinde olan Beşiktaşımızın farklı galibiyetleriyle ilgili olarak sarı-lacivertlilerin eski teknik direktörü Ersun Yanal çarpıcı bir yorumda bulundu.
Yayıncı kuruluşta yayınlanan Maraton programında konuşan Yanal, "Şu tespitte bulunayım, Beşiktaş'ın bu tür skorlarla gidiyor olması rakiplerine ciddi demoralizasyondur. Fenerbahçe bu şekilde bir rakiple yarış içerisinde diyecek ki 'Rakam 4-0' canı sıkılacak. Bu skor rakip için iyi bir skor değil. 2,5 gol ortalaması çok yüksek bir rakam" dedi.
Siyah beyazlı kulübümüz ve Fenerbahçe'de futbol oynayan Tümer Metin ise siyah-beyazlı oyuncularımız için "Maç 3-0 olmuş hala gol arıyorlar. Bağlasan durmuyorlar. İsmail'in el frenini Şenol Hoca çekti, 'Nereye gidiyorsun, dur' dedi" yorumunu yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Benzema'dan Mbappe'ye çağrı!

Ademola Lookman transferinde Galatasaray'a dev tehdit!

Union Berlin'den Leipzig'e geçit yok!

Liverpool'da Muhammed Salah kararı!

Premier Lig'de sürpriz ödül!

Premier Lig'de kasım ayının teknik direktörü belli oldu!

Arda Güler, Türk futbol tarihine geçti!

Roberto De Zerbi'den Mason Greenwood için büyük övgü!

Bayern Münih'ten ayrılık önlemi: Olise!

Luka Modric'ten transfer itirafı!


















