Bu haberi yazdır
Fauller hep bize!
 
Ligin ilk yarısı sona ererken hakemlerin en çok şikayet edilen yönlerinden biri kartlar oldu. Hemen her hafta birkaç takım hakemlerden şikayet ederken gösterilmeyen veya kasıtlı gösterilen kartlardan söz ediyor. Bazı takımların kartlar ile durdurulduğu ima ediliyor. Bu konuda yorum yapmak yerine sözü rakamlara bırakıyoruz.

Gösterilen kartlara baktığımızda Denizlispor, 33 sarı kartla en centilmen takım olarak gözüküyor. Elazığ ise 5 kırmızı, 38 sarı kart ile en hırçın takım durumunda. Ancak burada kulüplerin şikayeti, rakiplere gösterilen kartlar üzerine.

Rakiplere en çok kart, lider Beşiktaş'ın maçlarında gösteriliyor. Beşiktaş'ın rakiplerine toplam 49 kart gösterilmiş. Rakip futbolculardan 3 tanesi de oyundan atılmış. Gaziantepspor ise ikinci sırada. Kırmızı-siyahlı ekibin rakiplerine 39 sarı, 4 kırmızı toplam 43 kart gösterilmiş. Samsun, Bursa, Trabzon, G.Saray ve Elazığ'ın maçlarında da hakemler, rakip futbolculara bolca kart göstermişler. Bu da bu takımların rakiplerinin oldukça sert oynadıklarını gösteriyor.

Buna karşılık rakiplerine en az kart gösterilen takımların başında Denizli geliyor. Ligin en centilmeni Denizli, bu konuda da başı çekiyor. A.Sebat 31, F.Bahçe, Adana ve D.Bakır ise 32 kartla sıralanıyorlar.

Yani lig sıralamasında ilk 5'te bulunan takımlardan Beşiktaş, Trabzon, Denizli ve G.Saray'ın rakiplerine çokça kart çıkarken F.Bahçe bu konuda fakir kalmış durumda.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler