Everton bırakmıyor
Beşiktaş’ın yeni sezon bombası veya flaş transfer tabirleri ile değerlendirilen Saha, Everton’un 2009-2010 sezonu formaları ve diğer aksesuarları ile pozlar verdi.
Kaynak : Karakartal ve AA
Bugüne kadar ses getirecek bir transfere imza atamayan ve Şampiyonlar Ligi öncesi kadrosunu güçlendirmeye çalışan Siyah-Beyazlı takımın, Everton forması giyen Louis Saha ile ilgilendiği iddia edilmişti. Fransız futbolcunun Beşiktaş’a çok yakın olduğu ve resmi sözleşmenin imzalanabileceği gündeme getirilirken, Saha, Everton’un yeni sezon formaları için mankenlik yaptı.
Türk medyasında Beşiktaş’ın yeni sezon bombası veya flaş transfer tabirleri ile değerlendirilen Saha, Everton’un 2009-2010 sezonu formaları ve diğer aksesuarları ile pozlar verdi. İngiliz Kulübünün resmi sitesinin giriş sayfasında Everton forması ve antrenman kıyafetleri ile pozlar veren Saha’nın 9 numaralı yeni sezon formaları da satışa sunuldu.
Sitede yer alan “Heroes” yani “Kahramanlar” bölümünde de takımdaki 17 arkadaşı ile birlikte ismi yer alan Louis Saha’nın, transferi ile ilgili olarak ise hiçbir bilgi verilmiyor.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sevilla, Valencia'yı tek golle geçti!

Fiorentina, Vanoli ile şeytanın bacağını kırdı

Marsilya'dan ligde yine kayıp!

Schalke 04, Union Berlin'i farklı geçti!

Şampiyonlar Ligi'nde haftanın oyuncusu Ferran Torres

Roberto De Zerbi'den Richarlison yanıtı!

Max Eberl: "Sacha Boey şu anda kalıyor"

Chelsea nikah tazeledi: Pedro Neto

Hull City'de Sorba Thomas trafik kazası geçirdi!

Hull City'den ayrıldı: Akintola, Beşiktaş'ın rakibine imza attı

Arda Güler geri dönüyor
En çok yorumlanan haberler














