
Yüksek transfer harcamalarıyla dikkat çeken ünlü Çin kulübü Shanghai Shenhua’da bütün transfer operasyonlarını yöneten başkan Bruce Zhou, İstanbul’a geldi; Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ile görüştü.
Bruce Zhou, FIFA menajeri Marco Kırdemir’le birlikte Ahmet Nur Çebi’nin Altunizade’de bulunan ofisine gitti. İkili arasındaki görüşmenin son derece sıcak bir diyaloğa sahne olduğu öğrenilirken, Bruce Zhou 5 milyon euroluk teklif sundu.
Çebi, Başkan Fikret Orman’la konuyu bir kez daha görüşüp karar vereceklerini söyledi. Zhou, Kırdemir’le birlikte Çebi’nin davetlisi olarak bugün Başakşehir Stadı’nda Mersin İdmanyurdu maçını izleyecek.
ERSAN BİZİM İÇİN AVANTAJLI!
Ersan Gülüm için 6 bin km. yol yapıp İstanbul’a gelen Bruce Zhou, Bugün gazetesine açıklamalar yaptı.
Zou, “Ersan bizim için avantajlı bir oyuncu. Çin’deki kurallara göre Asya kontenjanımızda yer alıyor. Ersan’ın transferini bitirmeyi çok istiyoruz. Ancak Türkiye’de bizi etkileyen başka oyuncular da olabilir. Biz bunlar üzerinde de çalışma yapıyoruz. Türkiye’den birçok ismi takip ediyoruz” diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Hull City, ligde kalma umutlarını son haftaya bıraktı!

Wolverhampton'dan ligde altı maçlık galibiyet serisi!

Borussia Dortmund'dan ligde büyük yükseliş!

Bayern Münih'ten şampiyonluğa son adım!

Andre Onana, Suudi Arabistan yolcusu

Real Betis'te Antony için karar!

Kevin De Bruyne için teklif masada

Manchester United'da sakatlık şoku

Heidenheim, deplasmanda hasreti bitirdi!

Ryan Giggs: "Amorim'in, bir United oyuncusunu anlamaya ihtiyacı var"
