''Yavru Kartal'' dergisinin mayıs sayısında röportajına yer verilen siyah-beyazlı ekibin ikinci kaptanı, soruları yanıtladı.
Defans oyuncusu olmanın avantaj ve dezavantajları sorulan Toraman, ''Defans öyle bir bölge ki, 10 maç iyi oynarsınız, 11. maçta yaptığınız bir hata her şeyi geri götürür. Bu nedenle çok eleştirilirsiniz. Ayrıca dünyada da en sevilen futbolcular golcülerdir. Defans oyuncuları onlardan daha fazla mücadele etmesine rağmen bu durum değişmez'' şeklinde konuştu.
Toraman, Avrupa'daki iyi defans oyuncularını takip ettiğini, Barcelona'dan kaptan Puyol ve Cannavaro'yu beğendiğini bildirdi.
Toraman bir soru üzerine de, 2004-2005 sezonunda Kadıköy'de kaleci Cordoba'nın kırmızı kartla oyun dışında kaldığı, futbolculardan Pancu'nun son 10 dakikada kaleyi koruduğu ve Fenerbahçe'yi 4-3 yendikleri maçın unutamayacağı bir olay olduğunu ifade etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kostas Tsimikas: "Fenerbahçe galibiyeti hak etti!"

Andoni Iraola: "Sinir bozucu; çok zor bir yer!"

Real Madrid'den Atina'da müthiş geri dönüş!

Rafael Nadal, Real Madrid yönetimine katılıyor!

Bradley Barcola: "Ben Salah değilim"

West Ham United'da teknik direktörlüğe Scott Parker getirildi

Sporting Lizbon'da Paulo Fonseca dönemi!

Demirovic, Galatasaray'ı doğruladı!

PSG'den Şampiyonlar Ligi'nde tarihi gövde gösterisi: 6 gol!

Grischa Prömel: "Sonuç canımızı acıtıyor"
















