Ankaragücü'nün başarılı savunma oyuncusu Elyasa Süme'nin devre arası transfer döneminde Beşiktaş'a transfer olacağı iddia edildi.
İHA muhabirinin aldığı bilgiye göre; Beşiktaş, Ankaragücü'nün 25 yaşındaki savunma oyuncusu Elyasa Süme'yi kadrosuna katmak istiyor. Son dönemlerde oynadığı futbolla dikkatleri üzerin çeken Elyasa'nın transferi için Beşiktaş'ın girişimlere başladığı öğrenildi. İki kulübün anlaşması durumunda Elyasa'nın devre arası transfer döneminde Beşiktaş'a katılacağı bildirildi.
Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Elyasa, kendisine de bu haberin ulaştığını ve görüşmeleri menajerinin yönettiğini söyledi. Genç savunma oyuncusu, önceliğinin her zaman Ankaragücü'nün menfaati olduğunu belirterek, ancak iki kulübün anlaşması durumunda Beşiktaş'a transfer olabileceğini kaydetti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih, Bodo/Glimt'i 5 golle geçti

Manchester United, Sabah'ı 4 golle geçti

Gasperini'den Fenerbahçe için açıklama

Barcelona'da tarihi başlangıç: Raphinha

Lamine Yamal için iddialı Ballon d'Or mesajı!

Kylian Mbappe: "Ballon d'Or'dan daha önemli"

Mykhaylo Mudryk'ten kötü haber!

Giovanni van Bronckhorst: "Yamal'a tapıyorlar"

Real Madrid'den Arda Güler kararı!

Crystal Palace'tan Ismaila Sarr açıklaması!
















