Beşiktaş'ın anlaşmaya vardığı orta sha oyuncusu Muhammed Elneny, İstanbul'a geldi.
Ssiyah beyazlılar Mohamed Elneny'nin
kiralanması konusunda İngiliz ekibi Arsenal ile anlaşma sağladı. Mısırlı oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmenin altına imza
atacka.
ALİ NAİBİ: "ELNENY İÇİN ANLAŞTIK"
Beşiktaş'ta Sportif Direktörü Ali Naibi, Mohamed Elneny'in transferi konusunda konuştu. Ali Naibi, şunları söyledi: "Arsenal kulübü ile Mohamed Elneny transferi konusunda anlaşmış bulunmaktayız. Oyuncuyu, sağlık kontrollerinden başarıyla geçtiği takdirde, bu sezon sonuna kadar kiralik olarak kadromuza katacağız. Son 3.5 senedir Premier Lig'de Arsenal formasiyla 100'e yakın maç oynayan, kendi milli takimi ile 75 maca cikmis bir isim. Gary Medel'in takimdan ayrilmasindan sonra o bolge icin tecrubeli ve oyun yapimiza uyan bir oyuncu arayisimiz vardi. Elneny'i kadromuza katarak bu bolgeye onemli bir takviye yaptigimizi dusunuyorum. Kendisinin bize cok onemli katkilar yapacagina eminiz."
17 MAÇTA 1 ASİSTİ VAR
Elneny, geçen sezon Arsenal'de 17 maça çıkarken takımına 1 asistlik katkı yaptı. Ancak bu sezon forma şansı bulamadı. 27 yaşındaki futbolcu, 75 kez giydiği Mısır Milli Takım formasıyla da 6 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!

Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande



















