
Beşiktaş'ın orta sahasının önemli isimlerinden Tolgay Arslan, Medipol Başakşehir mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.
Medipol Başakşehir'in Eljero Elia ile attığı golden önce orta sahada topu kaybettiği pozisyonda faul beklemesi sorulan Tolgay Arslan, "Pozisyonu kendim görmedim, Elia ayağıma bastı. Televizyonda nasıl göründüğünü bilmiyorum. Elia, bana faul yaptığını söyledi, ben de bunu hakeme söyledim. Hakem de 'Haklısın' dedi. O pozisyonda ayağıma bastı ama şanssızlık. Kötü oynadık. O pozisyonu gol olduğu için konuşuyoruz." dedi.
Oynadıkları oyun ve şampiyonluk yarışı hakkında konuşan Tolgay Arslan, "Takım olarak iyi oynamadık. Şimdi rakiplere bakmamız gerekiyor. Şampiyon olmak istiyoruz ama bu maç çok önemliydi. Takım olarak kötü performans sergiledik. Herkesin yüzde 100'ünü vermesi ve maçlara odaklanması gerekiyor. Bunu başarırsak beraber başarırız. İnşallah da önümüzdeki maçların hepsini alırız." diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Brentford, İngiltere Lig Kupası'nda turladı!

Wolverhampton'dan geri dönüşle tur!

Crystal Palace'ta Yeremy Pino bitiyor!

Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!
