Bu haberi yazdır
EFES Cup 5'de final Galatasaray ile
 
Kaynak : Fanatik
EFES Cup 5'de final Galatasaray ile
Türkiye Süper Ligi’nde iki sezondur hayal kırıklığı yaşayan ve Avrupa Kupaları’na erken veda eden Beşiktaş, ikinci yarı öncesi Efes Cup’ta elde edeceği bir başarıya büyük önem veriyor. Galatasaray karşısında kupanın kazanılması durumunda takıma büyük moral motivasyon sağlayacağı inancını paylaşan Siyah-Beyazlılar yarın oynanacak final maçında da galibiyet dışında birşey düşünmüyor. Kara Kartal üst üste ikinci kez katıldığı turnuvayı kazanması halinde 50 bin Euro’luk para ödülünün sahibi olacak.

Daha önce Başkan Yıldırım Demirören tarafından açılışı yapılan Antalya BJK Store’un dünkü konukları Siyah-Beyazlı oyuncular ve teknik heyetti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana ile birlikte kokteyle katılan futbolcular taraftarlara imza dağıttılar. Sakatlıkları süren İbrahim Toraman ile Tandoğan ve taraftarın tepkisinden çekinildiği için Youla ile Adem Dursun kokteyle getirilmedi. Taraftarların tezahüratları arasında mağazadan ayrılan futbolcular yoğun ilgi karşısında zaman zaman zor anlar yaşadı. Siyah-Beyazlılar özellikle Fransız çalıştırıcı Tigana’ya büyük sevgi gösterisinde bulundu.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler